Homer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Mam taki problemik: znajomy kupował kompa w 1999 r. w firmie która w chwili obecnej już nie istnieje. Niedawno okazało się że pamięć RAM (64MB) coś mu się krzaczy. Na innych komputerach również, co potwierdziło moje obawy. Na kości jest sticker gwarancyjny tej nieistniejącej firmy, oraz sticker ACTION. Czy mam szansę na wymianę wadliwej kości bezpośrednio w ACTION? (Jestem z Krakowa, a RAM o ile się nie mylę ma wieczystą gwarancję). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jak najbardziej mozesh isc o action i ci wymienia, jush to przerabialismy z kumplem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Dzięki Bruce.... ale mam pecha chyba. Byłem dzisiaj w ACTION no i faktycznie by wymienili tą pamięć ale: mam sticker z początku 1999, a okazało się że gwarancję wieczystą dawali dopiero chyba od czerwca 1999. Tak więc nic z tego :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 heh, przykro mi :( bylo ladnie poprosic, zrobic slodkie oczy.......wymienili by :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Taak, jakbym był długonogą blondynką to może. W moim przypadku to niestety nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Spoko, mału tunning i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Pomimo wszystko pan Ryszard z ACTION pozostał niezwilżony na mój widok :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...