xionc Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Przy zamykaniu niektórcyh aplikacji wykakuje mi błąd taki, lub bardzo podobny(inna nazwa aplikacji i instrukcji etc): Czego to wina, jak tego uniknąć oraz jak to zlikwidować? Posaiadam Windowsa XP SP2. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja też chętnie sie dowiem bo kilka razy widziałem taki napis w moim komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Na wszelki wypadek przeleć ramy memtestem .... Chociaż równie dobrze może to być zgrzyt w sofcie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To może być wina wiekowego systemu jak i pamięci. Pozatym szukajka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...