Matilde Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! Mam neostrade! Pomozcie mi porosze skonfigurowac modem+switch+router Platet ADE-4100. W jakich zakladkach i co mam wpisac? Ponoc to proste ale nigdy tego nie robilem. PS. Wchdze na: 10.0.0.2 ale nie wiem co gdzie wpisac? Z powazaniem . Matilde Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Matilde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a może by tak poszukać troche na google i na forum?? <_< <_< większą satysfakcje i radość Ci da jak skonfigurujesz to samemu i samemu znajdziesz informacje jak to zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Ale powiedzcie mi jedno: Bo korzystam teraz ze starej neostrady i musze juz zmienic na nowa. Zatem czy wystrrczy zalogowac sie na modemie tepsy, czy jednak bede musial cos konfigurowac na Planecie? Napewno w okienku: WAN Configuration (Pvc 0) bede musial zmienic: Username i Password ale czy to wszystko? Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Matilde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wystarczylo tylko zmienic nazwe i haslo pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...