s0lid Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam. Admin w robocie poblokował mi strony. Potrzebuje jakis tunel http, czyli strone na którą wejde, a ona otworzy mi kolejne. Potrzebne takie, dzieki ktoremu bede mogl sie logowac np na jakies forum. Najlepiej za free lub jakies demo do kilku MB. Macie coś takiego? Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Pewnie ci nie pomoge, ale nie masz jakiegos kumpla ktory moglby postawic tunel u siebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Szczerze to nie wiem nawet jak to zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Masz takie opcje: 1. program HTTP Tunnel - limit do 3kB/s, cracki sa ale nie dzialaja 2. program Your Freedom - limit zalezy od serwera na jaki sie zalogujesz ale chyba juz nie ma szerokopasmowych i trzeba sie zadowolic 8kB/s, crackow nie ma 3. jesli posiadasz jakies konto na serwerze ktory nie ma poblokowanych portow a ty mozesz korzystac z portu 22 (SSH) to polecam tunel przez putty'ego, nie ma limitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...