SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Posiadam taki monitor w pracy, dzisiaj podczas czyszczenia monitora zauwazylem dziwne przezroczyste plamy na zewnetrznej stronie kineskopu, cos jakby powloka antyrefleksyjna sie odkleila od kineskopu, chcialbym sie upewnic czy to moze byc to, nic sie z tym nie dalo zrobic konwencjonalnymi metodami. Monitor sluzy szefowi i mam sie dowiedziec co jest grane ;) Pomocy!!! wolam w takim razie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 E100 hmmmm, 15" trinitron, model lowendowy sonego, proponuje pozdrapywać ją do końca. Widziałem coś takiego na MAG'u 17", sprzątaczka umyła ekran domestosem, potem wyglądał jak krasula (łaciaty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 E100 hmmmm, 15" trinitron, model lowendowy sonego, proponuje pozdrapywać ją do końca. Widziałem coś takiego na MAG'u 17", sprzątaczka umyła ekran domestosem, potem wyglądał jak krasula (łaciaty) Pozdrapywac? Hmm, nie da rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...