Centek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Pomozcie!!! Nie wiem jak zaktualizowac bios systemu i wideo. Z gory dzieki za wypowiedzi:) _______________________________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Everest czy inny progrma pokazal Ci ze masz starszy bios niz np: 1 rok ;) Jezeli juz chcesz zaktualizowac bios to od MoBo, od grafiki nie ma takiej potrzeby jesli sie nie bawisz w przetaktowywanie przez bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Program Aida32 wykazal mi ze mam bios z 1999roku. ___________________________________________________ Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Centek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jaką masz kartę graficzną :>? Z tego co wiem jeśli chcesz uzyskać wyższe timmingi pamięci na karcie to flasciach!e bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Moja karta graficzna to NVidia Riva TNT2 M64 32MB.:) ______________________________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Dla zabawy możesz go z flashować ;) tak dla zabawy i sportu ;] większych efektów nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie warto sie w ogole za to zabierac, mozna tylko zepsuc i nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...