mariusz654321 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Na stronie neostrady jest baner "Zwiększ prędkość neostrady TP i płać mniejszy abonament (...) opcja 512 za 59zł (...) opcja 1024 za 79zł". Jak się kliknie na ten baner to wyskakuje tekst "Informacja nieautoryzowana". Czy ktoś wie coś więcej o tej promocji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Promocja polega na tym, ze przez pierwszy miesiac po migracji z nizszej opcji placisz taki abonament, ktory miales wczesniej. Pozniej masz juz standardowy abonament dla opcji, ktora wybrales. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Już nie mają jak na siebię uwagi zwracać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz654321 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Za taką promocję to ja dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A czego się spodziewaliście od TP? Że zrobi najlepsza i najkorzystniejszą ofertę w kraju :D :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jeżeli powstanie mocna, brutalna, silna, mądra konkurencja to jestem pewien, że TPSA może wyskoczyć z najkorzystniejszą ofertą, najpierw w kraju, później w Europie... mają fundusze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jeżeli powstanie mocna, brutalna, silna, mądra konkurencja to jestem pewien, że TPSA może wyskoczyć z najkorzystniejszą ofertą, najpierw w kraju, później w Europie... mają fundusze... 1581599[/snapback] TPSA w EUROPIE? Chyba raczej Francuska Telekomunicja ktora posiada duzo (większość?) akcji TPSA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 posiada duzo (większość?) akcji TPSA. 1581648[/snapback] 47,5 %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Wystarczająco dużo ;] i za dużo ;] aby porównywać ceny francuskie do polskich :D nie robiąc tego z pensjami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jeżeli chodzi o Europę... to chodziło mi o to, że: TPSA może wprowadzić o wiele niższe ceny, aby welimnować konkurencję, a co do Europy to tyle się miało, że oferta może być porównywalna do najlepszych ofert w europie. Tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Niech wprowadzą nielimitowane łącze 6 mbit za 20 Euro = ok. 90 zł i mogę podpisac umowę na 36 miesięcy, a nawet dłużej :) Deutchtelekom ma taką lub podobną ofertę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Niech wprowadzą nielimitowane łącze 6 mbit za 20 Euro = ok. 90 zł i mogę podpisac umowę na 36 miesięcy, a nawet dłużej :) Deutchtelekom ma taką lub podobną ofertę :( 1581877[/snapback] A mnie ciekawi jeszcze jedno: jakie oferty mają nasi "przyjaciele" zza wchodniej granicy ?? (bialoruś, litwa, ukraina, rosja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...