Skocz do zawartości
mariusz654321

Neo 512 Za 59zł, 1024 Za 79zł

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie neostrady jest baner "Zwiększ prędkość neostrady TP i płać mniejszy abonament (...) opcja 512 za 59zł (...) opcja 1024 za 79zł". Jak się kliknie na ten baner to wyskakuje tekst "Informacja nieautoryzowana". Czy ktoś wie coś więcej o tej promocji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promocja polega na tym, ze przez pierwszy miesiac po migracji z nizszej opcji placisz taki abonament, ktory miales wczesniej. Pozniej masz juz standardowy abonament dla opcji, ktora wybrales.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli powstanie mocna, brutalna, silna, mądra konkurencja to jestem pewien, że TPSA może wyskoczyć z najkorzystniejszą ofertą, najpierw w kraju, później w Europie... mają fundusze...

1581599[/snapback]

TPSA w EUROPIE? Chyba raczej Francuska Telekomunicja ktora posiada duzo (większość?) akcji TPSA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o Europę... to chodziło mi o to, że:

TPSA może wprowadzić o wiele niższe ceny, aby welimnować konkurencję, a co do Europy to tyle się miało, że oferta może być porównywalna do najlepszych ofert w europie.

Tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech wprowadzą nielimitowane łącze 6 mbit za 20 Euro = ok. 90 zł i mogę podpisac umowę na 36 miesięcy, a nawet dłużej :) Deutchtelekom ma taką lub podobną ofertę :(

1581877[/snapback]

A mnie ciekawi jeszcze jedno: jakie oferty mają nasi "przyjaciele" zza wchodniej granicy ?? (bialoruś, litwa, ukraina, rosja)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi