GreyWolf Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam chcialem sie poradzic was w sprawie kupna sluchawek z micro lub bez. Przedewszystkim sluchawki beda wykorzystywane do gier na kompie np. bf2 cod itp. itd. or sluchania muzy. Jak przegladalem net wpadlem na kilka typow Sennheiser PC140 i PC150 oraz plantronics Audio 70 i GameCom 1 oraz Logitech Precision PC Gaming Headset. sluchawki w cenie 200zl. +/-50. I teraz nie wiem jakie wybrac. I czy jezeli mieliscie stycznosci z tymi slychawkami jakie mieliscie odczycia material dobry mily w dotyku nie uwiera na glowie nie dociska zabardzo uszu? Dzieki z gory za odpowiedz. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez GreyWolf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 proponuję Thomsony HED750 - dobra regulacja - wygodne - welurowe obicie jakby co to mam jedne z niemiec nówki djtomas_allegro@o2.pl albo PM POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja polecę Ci słuchawki Icemat Siberia - w Prolinemożesz je już mieć za 175zł. Mają dołączony mikrofon, nie są tak bardzo drogie i grają bardzo ładnie (chociaż i tak muszę kupić Audigy 2, bo Realtek ALC850 nie wyrabia...). Jest też wersja COMBO, z zewnętrzną kartą dźwiękową na USB, jednak ja nie jestem do niej zbytnio przekonany. Są też lekkie i wygodnie. Możesz wybrać spośród czarnej lub białej wersji kolorystycznej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...