mateo1977 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 i jak tu wam to wytlumaczyc ?? niby wszystko zrobilem dobrze nawet w 3dMark'u mam wszystko oki bo okolo 7500 pkt . ale wlaczam pierwsza gre niestety fifa 2003 zeby sie nacieszyc widokiem nietnacego sie obrazu .... i fakt obraz sie nietnie ale postacie sa przeswitujace i niewiem co z tym fantem zrobic . jezeli ktos moze pomoc to z gory wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 moze sciagnij jakiegos patch'a. czesto jest bowiem ze gra ma jakies bledy z kartami innymi niz nvidia. wejdz po prostu na ea.sports i poszukaj tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Najnowsze Catalysty 2.4 są ?? Wiele problemów rozwiązują najnowsze sterowniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 stery mam najnowsze ale patcha znalesc niemoge lub nieumiem bo chyba go niema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 stery mam najnowsze ale patcha znalesc niemoge lub nieumiem bo chyba go niemaMam ten sam problem, ale u mnie w polowie drugiej polowy zawodnicy staja sie nagle normalni :) Co to jest? Nie mam pojecia. Moze ktos wie? A nawiasem mowiac to pytanie powinno byc na forum Gry!!! Prosimy o przeniesienie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 U mnie było wszystko spox, ale może dlatego, że tio było Demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...