Jodlasty Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No w końcu podkręciłem swojego procka bo wcześniej na wiatraku to za cholerę nie chciał. z XP 1800+ na XP 2000+ i to bez zmiany napięcia Wiecej na razie nie kręce bo słyszałem że powyżej 37Mhz na PCI mogę mieć problemy ze swoją BIV Musze odblokować mnożnik tpo wtedy zobacze co sie da jeszcze zrobić A wszystko to na kiepskim bloku z CPC ale reszta jest mojej konstrukcji Na razie max. temp na CPU to 43C a wody 26C A to wszystko przez te forum bo sie naczytałem ( o podkręcaniu o chłodzeniu wodnym :)))) )i już wciagnełem na całego No to zmieniam w opisie hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Gratulacje, ale procka mozesz krecic dalej. 43 stopnie to malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 i taki mam zamiar juz się umówiłem z gościem który mi w poniedziałek odblokuje mnożnik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ze co?? Kolesbedzie ci odblokowywal mnoznik?? Moze jeszcze wezmie za to oplate?? Za zamalowanie kilku mostkow?? no jestem ciekaw. A swoja drogo na loozaka mozesz krecic dalej. Ja mojego 1700+ mam na 2000+ wykreconego. Mam temp 39*C teraz i stress 43*C. Sadze ze z twojego proca na bank da sie zrobic 2200+. Probuj dalej!!! Co do fsb to tak mowia, ale ja pracuje na: PCI 38 AGP 76 i jest wszystko COOL. Wyczytalem rowniez ze podnoszenie szyny moze rowniez ZWALIC COS W KONTROLERZE DYSKOW ATA133. Czy to prawda? Spotkal juz sie ktos z takim przypdakiem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ten koleś to mój dobry kumpel kasy w życiu nie weżmie piwo mu postawię cholera dlaczego ten poniedziałek nie jest jutro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...