Guardian 22 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam. Dwa tygodnie temu kupiłem kompa. Athlon 64 3000+ Venice Gigabite K8Triton PCI-Express Mercury 450 W. Galaxy GF 6600 GT karta ma dwa biosy Gdy chcę włączyć kompa wszystko startuje ale monitor się nie włącza. :blink: Czasem pc-speeker wydaje dzwięki, które wskazują że coś nie gra z grafiką. :sad: Po kilku próbach wszystko zaczyna działać. :D Nic nie podkręcałem. Czy może to być wina biosu karty? Nie wiem jak przywrócić bios. :mur: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja to bym na ten zasilacz stawiał.Może karta prądu nie ma wystrczająco? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artik16 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zasilacz albo nie podbiołeś zasilanie do karty lub jest nie dociśnięta bo też mialem problem z całkowitym dociśnięciem ale zrobiłem szparę w obudowie i weszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 W tych kartach, jak i innych 'produktach' Galaxy pada uklad zasilania... To pewna wiadomosc z profesjonalnego serwisu (www.mtec.com.pl), w ktorym lezy moj Galaxy (6800GT) i ktory takich kart ma juz kilka do roboty... :( Pomojam fakt, iz w tym serwisie stwierdzono, iz przy karcie bylo juz cos grzebane... Czyzby jakies poprawiane odpady pojawily sie w Polsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...