voxer Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Niedługo kupuję komputer i jako, że nie mam dużej wiedzy z tego zakresu (RAM) dlatego też proszę Was o pomoc. Kompuer będzie o następującej konfiguracji: 1. Pentium D 820 2. MoBo Asus P5WD2 Premium (chipset i955X) 3. Grafika (jeszcze nie wybrałem) a)GF 6600GT Extreme b)X800 pro VIVO (z myślą o zmodowaniu na X800XT) c) X800 XL 4. Maxtor Maxline 250 GB 16MB cahce Nie wiem jakie RAMy do niego dokupić. Czy moglibyście zasugerować coś w okolicach 500zł za 2*512 MB koniecznie DDR2 (bo ta płyta o ile wiem tylko takie obsługuje). Lepiej kupić wolniejsze moduły z większym CL czy szybsze ale z większym CL. Narazie mam wybrany Kingston 2*512 MB 533MHz i CL4. Czy bedą miały dobrą wydajność na tę platformę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 zmien plyte bo ddr2 jest narazie tylko i wyłącznie nieudanym wynalazkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...