Cruel Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Mam pewien problem: od czasu ostatniego formatu, dzieją mi się dziwne rzeczy z MS Media Playerem. Bardzo duża ilość plików video posiada artefakty, a co dziwne - ten sam plik w SubEdicie działa bez zarzutu. Media Player Classic również wywala krzaki... Próbowałem reinstalki kodeków - mam k-lite mega codec pack, próbowałem też codecpack allinone, ciągle to samo. Przed formatem wszystko było w porządku, nawet na tych samych kodekach k-lite. Jedyna zmiana w systemie jaka zaszła, to spięcie dwóch dysków w raid-0. Artefakty sprawiają, że prawie każdy avi wygląda jak fioletowo-żółta maź, niekiedy z elementami czerwieni i zieleni... Zależy mi na MediaPlayerze, bo SubEdit nie radzi sobie ze streamingiem z sieci... Z góry thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Nikt nic nie wie, co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...