Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 wiem, ze ta p4 to dodatkowe 12v, a w AUX jest 5, 3,3 itd (to wtyczka do serwerow podobniez), ale chodzi mi o dokladny schemat budowy. bo chcialbym odbnizyc napiecie na coolerze proca ale mysle ze 7v moze byc za malo, to bym jako mase podpial 3,3 i mialbym te 9V... ale nie wiem gdzie co i jak ;) jesli ktos ma taki schemat, lub zna stronke to bylbym wdzieczny za podanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 i czy w ogole da sie tak zrobic? bo moze tam jakies inne natezenie jest czy cus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ej no nie wierze, ze nikt nie wie... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ale czego Ty szukasz opisu budowy zlacz: TU orginal TU po polskiemu :wink: o to chodzilo :?: jezeli cos sie nie zgadza w opisie to kieruj sie kolorami kabli: czarny = masa czerwony zolty pomaranczowy niebieski bialy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Benek jemu raczej chodzi o to zeby zmniejszyc napiecie do 9V i nie wie ktore do ktorego trza podlaczyc. Fudoshin zeby puscic na 9V to do czerwonego od wiatraczka podlaczasz normalnie 12V (zolty) a do czarnego od wiatraczka 3.3V (pomaranczowy) i juz masz 8.7V :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ok :) wlasnie o to mi chodzilo. nie wiedzialem na ktorym kablu jest jakie napiecie. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...