RuDi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No i zrobilem blok na gpu i zamontowalem drania :D Ale moja radosc jest polowiczna. Co prawda rdzen jest dobrze chlodzony, ale pamieci sa teraz wyraznie cieplejsze niz na normalnym wentylu od Gainwarda. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu montowanie bloku na gpu i zostawienie normalnego chlodzenia pamieci. Niedlugo bede zmienial tego Gainwarda na Albatrona Ti 4200P Turbo. I chyba zostawie normalne chlodzenie powietrzne bo nie widze sensu w montowaniu bloku jesli ten Albatron na duzy miedziany cooler. Jak macie jakies doswiadczenie w chlodzeniu ciecza grafiki to napiszcie!!Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak chcesz sprzedać bloczek to pisz na prive chętnie odkupije za rozsadną cene :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 gdy miałem Gf2 MX 400 lepsze efekty przynosiło kręcenie pmięci niż GPU :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 zrob wc na pamieci :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 zrob wc na pamieci :-) Juz nie robie :D czekam na Gf 4200. A pozatym nie chce mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Zawsze mozesz dac wentyl z boku obudowy, ktory dmuchałby na karte - ja tak mam. Z moich doswaidzen kartami graf. w G3 najlepiej krecic GPU, a nie pamieciami :D , co innego w G4. pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...