amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Dostałem taki beznadziejny wynalazek zwany webcam, w związku z tym zrobiłem kilka zdjęć mojej hydrauliki :D Budę teraz maluję. Jak pomaluję to też pokażę zdjęcia. w związku z malowaniem wymontowałem WC. :? Pomka i zbiornik Kliknij aby powiększyć Kliknij aby powiększyć blok wodny Kliknij aby powiększyć zapinka (do wykonania jeszcze raz bo badziewna) Kliknij aby powiększyć Chłodnica (nagrzewnica samochodowa miedziana oplowa) ze znajomego szrotu za "uruchomienie internetu" dostałem gratis Kliknij aby powiększyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Cemu nikt nie kmentuje :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Cemu nikt nie kmentuje :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 wow zajebiste :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak masz płakać :lol: to ja zapytam jakie masz na tym zestawie temperatury i ile Cię to wszystko kosztowało (tylko suma bo się przy dodawaniu mogę walnąć :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 wow zajebiste :DAle zdjęcia nie zajebiste :) Przydało by się jeszcze opisać jaka temp. proca i czy praca jest cicha i wogule cosik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak masz płakać :lol: to ja zapytam jakie masz na tym zestawie temperatury i ile Cię to wszystko kosztowało (tylko suma bo się przy dodawaniu mogę walnąć :P )Max temp po 4h grania w WRTC uzyskałem 31 stopni w poprzednim kompie z podobnym chłodzeniem było 35 stopni (było to latem) tem pokoju była o 5 stopni mniejsza co do cen Pompa Power Head 802 za 98 zł Zbiornik 2,5 litra podobny jak na silicon Valley TESCO 12 zł węże 15 mm średnica, 2 m długości za 6 zł chlodnicę otrzymałem darmo naśzrocie od kolegi który ten szrot prowadzi :D ale jak byś chciał kupić to jakieś 70- 120 zł wentylator za 45 zł (trafko z moich szpargałów :) chodzi na 100V kręci się powoli i bezgłośnie ale swoje robi blok wykonałem z blachy miedzianej o grubożci 3 mm miedź na blok i zapinkę z 12 zł blok lutowany i uszczelniony jeszcze dla pewności EPIDIANEM (żywica epoXy) kanały w kształcie N powieżchna wewnętzna 10000 mm^2 Całość bezgłośna :D :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Cena wykonania całości to niecałe 200 zł (pkmpa droga :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Straszna prowizorka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Straszna prowizorka.Prowizorka :!: Bardziej prowizorycznie wygląda zestaw z cpc (mój brat taki zakupił) jedynie zapinka jest do D cała reszta jest ykonana poprawnie, szczelnie i wygląda OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Straszna prowizorka. nie ma nawet co porownywac tego to tego gowna z cpc, te chlodzenie moze i wyglada prowizorycznie ale jest dobre, ma odpowiednia nagrzewnce, wentylator, wydajnosc pompy i blok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam ta sama pompke i zbiorniczek (tylko 1,7l). Amoniak powiedz, czym przykleiles to miedziane kolanko do wylotu pompki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Straszna prowizorka.prowizorka to ty sie na tym swiece znalazles spox robota i dobre temp teraz kolejne zadanie przerob pompe na niezatapialna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Zdejmij zwężkę z wlotu pompki - po co Ci ona? Tylko przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam ta sama pompke i zbiorniczek (tylko 1,7l). Amoniak powiedz, czym przykleiles to miedziane kolanko do wylotu pompki? trudno powiedzieć że przykleiłem :D jest wsadzone na ścisk + uszczelniacz do szyb samochodowych pod uszczelkę (taki glut niebieski) Zdejmij zwężkę z wlotu pompki - po co Ci ona? Tylko przeszkadza.Już zdjąłem :D a czy przeszkadza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...