tkj Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam pytanie ... która karta muzyczna jest lepsza?? SB! Live 5.1 czy Wbudowana Karta Muzyczna w płycie DFI UT NF4 Ultra-D :) Lamka jestem :P P.S Pytam dlatego bo nie wiem czy jest sens kupować tą SB Live 5.1 ... jak mam wbudowaną w DFI mhm ... ?? Z Góry THX!! Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez tkj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie masz nawet co porównywać Live lepszy........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkj Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ok. Teraz jeszcze 1 pytanko :) jak już zauważyliście jestem nowy na forum itd. i pytanie mam 2 takie: Mam sprzęt: AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice Radeon X800 XL Sapphire 256 MB HDTV/DVI BOX (PCI-E) DFI LanParty UT NF4 Ultra-D DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 Zasilacz: Tagan 420W - PFC Nic nie podkręcałem!! ale chcę sobie to podkręcić ... kompletnie się na tym nie znam ... i pytanko: O ile mogę podkręcić ten sprzęt? Opłaca się podkręcanie? Ile procent więcej miałbym wydajności? Jakiś link prosił bym do info o podkręcaniu tych rzeczy ... :( szukałem w opcji "Szukaj" ale nie znalazłem ... :/ znalazłem jakieś rzeczy które mało rozumiem :) Od czego taki lamerek ma zacząć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 od tego http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...