nordavind Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Napotkałem dziwny problem i zupełnie nie wiem jak sobie z tym poradzić. Prubuję się połączyć z mojego kompa ze stroną microsoftu i nie mogę. Nie ładuje się ani pod firefoxem ani pod IE(wszystkie inne stronki ładują się normalnie, internet działa). Na kompie obok stronka działa bez zarzutu. Ponadto na moim kompie nie mogę przeprowadzić aktywacji Win Xp - najpierw 5 minut sprawdza połączenie, a potem wyskakuje napis, że nie można ukończyć aktywacji w trybie online. Mam wrażenie, że te dwa problemy są ze sobą jakoś powiązane 8) , ale nie mam pojęcia co zrobić :-| Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ale dużo informacji a może tak jakie masz połączenie z netem ??? Wróżek tu nie ma ................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordavind Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Komputer obok udostępnia mojemu połączenie internetowe(neostrada) przy pomocy programu winroute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Komputer obok udostępnia mojemu połączenie internetowe(neostrada) przy pomocy programu winroute 1584807[/snapback] No to podłącz go bezpośrednio. Pozdrawiam, Gyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...