trixior Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam taki problem na jednym dysku 7 gb mam utworzone 3 partycje : pierwsza to c: windows , druga d: swap file a trzecia:e . Chodzi o to ze cchialbym usunac partycje E bez koniecznosci formata i przeniesc zwolnione miejsce na dysk systemowy C. Czym najlepiej to zrobic , slyszalem o partition magic ?? prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Możesz próbować partition magicem, ale zrób to w dosie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Po partition magic możesz mieć kłopoty ;) poczytaj na forum :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixior Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam 3 partycje na dysku 1 c: windowsowa , 2 d: swap file , 3 e: dane. Chcialbym zabrac czesc dysku z partycji e i przeniesc na C bo brakuje mi miejsca. prosze o wytlumaczenie mi jak to zrobic i jakim programem. dodam ze na partycji E nie posiadam danych. Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez trixior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...