SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Mam pytanie, gdzie mozna dostac lakier elektroprzewodzacy - cel wiadomo jaki ;) Zamierzam w koncu porzadnie odblokowac Antka, ale za cholere w zadnym ze znanych mi sklepow elektronicznych nie moge dostac lakieru, wszedzie same kleje, a klej juz probowalem i jest kicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nikt kurcze nie wie??? Bede plakal ;) Ponawiam pytanie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nie szukaj w sklepach elektronicznych tylko samochodowych. Dostaniesz takie cuś to łączenia ogrzewania szyb samochodowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja kupiłem pod elbudem - tam z boku jest sklep elektroniczny - 2g kleju przewodzącego - 10zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja kupiłem pod elbudem - tam z boku jest sklep elektroniczny - 2g kleju przewodzącego - 10zł.Jak sie nazywa i jaka ma konsystencje? Ja kupilem kiedys w motoryzacyjnym klej GLUKON i jest kijowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 dokładnie SpiderMan to jest Glukon -tam pod elbudem-a o lakierze to tam nie słyszeli:( Przy matecznym jest ulica Mitery-tam jest sklep elektroniczny,ale nie pytałem-choćsklep wydaje sie być BARDZO dobrz zaoptrzony! I jest jeszcze podobno duzy sklep elektroniczny w rejonach Hali targowej!!!!!!!! Ja na razie nie mam czasu łazić za tym(uczelnia) Ale jak coś to daj znać Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 jak chce moge ci kupic w Bielsku i wyslac jest tu jakis klej za 10 zeta i ma kolo szarawy i rozpuszcza sie w spyrytusie. Nie pisze na nim jak sie nazywa ale ja go uzywam i jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 jak chce moge ci kupic w Bielsku i wyslac jest tu jakis klej za 10 zeta i ma kolo szarawy i rozpuszcza sie w spyrytusie. Nie pisze na nim jak sie nazywa ale ja go uzywam i jest spoko. OK dzieki za propozycje, ale kleji to u nas dostatek i do tego tanszych, nadal szukam lakieru, schnie szybciej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...