McBenner Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Proboje flashowac flashradeonem i nic. Tzn raz mi sie udalo. Ale jedyny efekt jest taki ze karta zostaja rozpoznawana jako radeon 8500 zamiast radeon 8500. Jak zrobic zeby zegary wynosily po 275? czy ktos to robil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 SZUKAJ !! Co to za problem zmienić BIOS ?? BTW - co to za zmiana skoro karta była rozpoznawana jako radeon 8500, a teraz jest jako radeon 8500 Podpowiem, że taktowanie lub jak to ty nazywasz "zegary" zmienia się radeditem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Zle napisalem, wczesniej byla jako radeon 8500le a teraz jako radeon8500 bez LE. Jakim programem to zrobic, bo probowalem flashradeonem czy jakos tak i nie wychodzi. A moze by wyszlo tylko nie wiem jak? Podpowiedzcie mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mc Beer -czytaj odpowedz groobego jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...