Skocz do zawartości
Gość MD0

Emulator Dx9

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje cos takiego jak 3d anlyzer emulujący dx9, bo chciałbym uruchomic BF2 na GF4600 :mur: . Swoją drogą kiedyś nie było takich problemów z tymi DXami, to były czasy :)

PS.Aha a jezeli 3danalyzer to potrafi to jak go ustawic do tej gry??? :? (jak by co załączam screena)

Edytowane przez MD0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz nie dosc ze gf4ti ma b.wolne shadery to jeszcze emulowanie tkiego potwora jak bf2 (kilka rzeczy z api dx9) to; ) - na zwyklym sprxecie gra ma juz spore wymagania.

polecam: sprzedac gf4ti 4600 (140-180zl)

kupic uzywanego 9550, zmodowac na 9600XT. roznice w kazdej obecnej i ogolnie nowej grze odczujesz niesamowita:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dźwięki Solo wezme to pod uwage, ale chyba poczekam z rok i wyjme jakiegos GF6200 modowalnego na 6600, bo nie mam przekonania do radeonów a zwłaszcza 9550.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dźwięki Solo wezme to pod uwage, ale chyba poczekam z rok i wyjme jakiegos GF6200 modowalnego na 6600, bo nie mam przekonania do radeonów a zwłaszcza 9550.

1587519[/snapback]

lol "poczekam z rok ", nvidia juz wprowadza nowe wersje gpu dla 6200 które sa niemodowalne tak wiec za rok to wiesz ...

BTW za rok to o 6200 -6600-6800 kazdy zapomni

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

małe OT @IamWeasel

w sygnaturze napisałes ze rdzeń R360 podkręciłes do poziomu 675 mhz,

wynik z 3dmark03-05 tez wątpliwy bo przy wyrabianiu 5400 MP/MT /s i przy takim sprzęcie wyniki powinny oscylowac w granicy 9000 pkt 03 / 3400 pkt  05...

dla mnie te twoje 675 to fałsz

ps

R360 fizycznie nie jest w stanie pracowac z częstotliwoscia rdzenia 675 nawet po vmodzie

niektórzy to nawet kłamac nie potrafia  :lol:  :mur:

1587794[/snapback]

Nie rozumiem co mi zarzucasz? :mellow:

Niketórzy to nawet czytac nie potrafią :mur:

Ale nazwać kogoś kłamcą to łatwo nie :rolleyes:

Tłumaczenie jak dla idioty (no offence):

378@450 675@800 oznacza, że rdzeń który normalnie pracuje z częstotliwością 378mhz podkręciłem (@ oznacza "at") do 450mhz, natomiast pamięć, która pracuje z częstotliwością 675mhz podkręciłem do 800mhz.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi