Kanghoy Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Takie pytanko.... mam proca i na radiatorku jest ta naklejka ;) czy jest sens miedzy nią a proca nakładać wogóle paste? Czy trzeba by było ją oderwać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Lepiej ją oderwij i posmaruj jakąś pastą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Takie pytanko.... mam proca i na radiatorku jest ta naklejka ;) czy jest sens miedzy nią a proca nakładać wogóle paste? Czy trzeba by było ją oderwać? jaka naklejka na radiatorku ?? chodzi ci o tą gęstą maź pod radiatorem która ma niby przewodzić ciepło i zastępować paste?? Najlepiej to wyczyścić (jeżeli to jest to o czym myśle) i nałożyć paste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Temat wraca jak bumerang - srednio raz na miesiac © By Quest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Wywal to w cholere. Ładnie jeszcze ssobie wypoleruj spodzik radiatorka aby jeszcze lepiej przeowdfzil cieplo i wtedy posmaruj ja pozadfna pasta termoprzewodzaca ale z domieszka srebra. Powinienes uzyskac olsaniewajacy efekt i co njawaznioejsze zimnego procka :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ktoś tu czyjeś obrazki podstawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...