Skocz do zawartości
AceSkubi

Crash Bandi Coot Na Pc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma Crasha Bandicoota na PC, ale możesz grać na emulatorze (póki co tylko pierwszego PlayStation).

Co do podobnych gier to pamiętam parę:

-Rayman (wszystkie części)

-Croc (wszystkie części)

-Gex (wszystkie częśći)

Croc i Gex to bardzo stare serie, ale pomimo cienkiej oprawy dosyć miło mi się grało (kilka lat temu...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niop, pamiętam gre Rayman 2 ;] na Dreamcasta, wtedy nie miałem pamięci kupionej więc grałem cały dzień by przejść gre, w 5/6 gry płytka była zrąbana, więc po 7 godzinach siedzenia przed telewizorem i granie w raymana to był dla mnie szok, następnego dnia powtórzyłem ten wyczyn, bo myślałem że może coś sie stało że płytka dobra tyle że zakurzona czy coś ;] a tu to samo, normalnie szału można było dostać ;] jedyna gra na Dreamcast którą przeszedłem bez pamięci to Sonic Adventure, świetna gierka, 3 razy ją przeszedłem, za każdym zajmowało mi to z 8 godzin ;] no, chyba że ostatni raz to zajeło mi 5 godzin, ale leciałem wtedy na skróty, z tego co pamiętam było wiele mini gierek(np. łowienie ryb) ;] ehh... stare czasy szkoda że SEGA już nie wydaje gier na Dreamcasta :( bo mało tytułów jest, ale np. Dead or Alive był i jest świetny albo Soul Reaver ;] ehh... sie rozpisałem ... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sorry, pomyłka, nie soul Reaver tylko Soul coś tam ;] poczekajta, zaraz oblukam, ale głównie o nawalanke z mieczami, kijami itp. (cholera moja pierwsza gra bijatyka a nie pamiętam tytułu ;]) ;] w każdym razie świetna gra ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie to;] wyczepana giera w kosmos, raz grałem w nią tak gdzieś... z 10 godzin?;] a w Dead or alive coś mi nie pasowało, niby pokonywałem tego bossa głównego(tego dziwnego na japońskich butach) i nie dostałem żadnych nowych postaci lub ich ubrań, ani nowej mapki którą widziałem np. na Hyperze, ale np. wiedziałem jak zrobić by widzieć krótki filmik od lat 18+ ;] pokazywał sie ten film po pokonaniu bosa chyba ;] hehe, z tą panieneczką fajną, pamiętam że miałem tylko filmy odblokowane, ale te filmy to były takie historie postaci, przeszedłem tą gre wszystkimi postaciami i nic nie odblokowało :( żadnego nowego bossa nawet :( a i na pewnym filmiku jakaś chinolka złączyła dwa palce i zaczeła nawijać po chińsku, po czym z tych dwóch palcy zabiła przeciwnika :/ nawet nie wiem jak używać tych takich hiperspecjalnych ataków :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci pomoge bo chopaki wymieniaja starocie co jak je zobaczysz to od razu skasujesz

Kangurek Kao 2 wyszla zajebiscie i sie wszystkim podobala, nie jest az tak stara jak gex i jest bardzo grywalna

ostatnio bylo w jakiejs gazecie za prawie darmo I NINJA super gierka, tez grywalna na max, wlasnie ja ci najbardziej polecam

nara

Edytowane przez silver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi