kilobajt Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Gdzie w opolu jest jest sklep z sprzętem do podkręcania? :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Gdzie w opolu jest jest sklep z sprzętem do podkręcania? :?: :?: :?: a co to jest ten "sprzet do podkrecania"?? chodzi o wiatraczki czy moze o srubokrety :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 sory a co mash na mysli mowiac sprzet do podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Właśnie... sam sie zastanawiam co też to może być... coolery? Pasty? Wiatraki? Nowy sprzęt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 LoL... na mój pierwsze co mi przyszło na myśl jak przeczytałem ten temat, to to,że gość myśli,że do podkrecania sie kupuje specjalne karty graficzne,płyty głowne, procesory, bo "zwykłych" sie nie da ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Sprzet do podkrecania? A co to takiego? :) HAHAHA :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Gdzie w opolu jest jest sklep z sprzętem do podkręcania? :?: :?: :?: Jak mysle chodzi ci o coolery, watraki, okragle kable, cs... etc. To mozesz zachaczyc o sklepik o nazwie Wincom lekko na prawo od krakowskiej na wysokosci StS maja (prewaznie na zamowienie) sprzet Tt, Zalman i GlobalWin... nastepnym razem precyzuj pytanka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...