irnlng Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mam dysk na ata100 80zylowym i cdrw na 40. do czego podpiac dvdka. nagrywarka nie moze byc na 80 zylowym, nie dziala. czy dvd jako slave na pierwszym ide? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mam dysk na ata100 80zylowym i cdrw na 40. do czego podpiac dvdka. nagrywarka nie moze byc na 80 zylowym, nie dziala. czy dvd jako slave na pierwszym ide? podepnij go pod tego hdd i spox :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Kolega wyżej ma racje podepnij pod Hdd też tak mam a nagryware na innej tesiemce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...