kawczak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Co powiecie na temat wymienionego w temacie monitora?? Czy warty jest uwagi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ogólnie monitorek spoko... ale nie ma wejscia DVI. zapoluj na Neowo z serii M. te mają DVI i całkiem dobre parametry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 o neovo chyba nie mozna powiedziec zlego zdania, tzn ja takiego nie slyszalem ps [OT] - KaWcZaK prosze, zmien ten avatar, ta zabe bo jak ja widze a przede wszystkim slysze to mam chec telewizor wyp... przez okno ,'-) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 mam młodszego brata neovo i jest spox. i ta sama prośba zmień ten avatar bo gryzie w oczy (nie trawie tej żaby ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...