ArthJ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Hej. Jestem nowym uzytkownikiem i prosze Was wyjadaczy o rade... Mam P4 1.8 256 rimm i stara karte g2 ultra 32 ddr. Mam zamiar zmienic wkrotce - Mikolaj chodzi - na jakas lepsza grafike... Co polecacie - Dzieki i POZDRAWIAM ArthJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 temat byl walkowany bardzo wiele razy !!!!!!!! :( SZUKAJ a napewno znajdziesz :) No poniewaz jestes nowy to trzeba byc wyrozumialym :) Na twoim miejscu dolozylbym pare groszy i kupil GF4 Ti 4200 :) Kosztuje podajze 720zł czy 740zł, a dla ciebie byłby to bardzo dobry wybór :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Zdecydowanie sie zgadzam. Gf4ti (moje marzenie na te chwile...) Pozdrawiam DA VINCI i innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mozna nawet dostac troche ponizej 700, ale chyba lepiej kupis MSI, Gainwarda albo cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Są GF4Ti4200 za 650zł luźno. Możesz tez kupić Radeona 8500. Temat wałkowany tysiące razy w związku z tym zamykam topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...