acrobat13 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam! Chciałem włączyć sobie tryb dual channel na mojej nowej płycie głównej. Szukałem w Biosie, ale nie wiem gdzie to się włącza. Może mi ktoś podpowiedzieć jak mama to uruchomić? Z góry dziękuje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Bo tego w biosie nie znajdziesz, wystarczy że włożysz 2 kości (jedną w ten "oddzielny" slot a drugą gdziekolwiek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Tego sie nie uruchamia w biosie tylko poprzez włożenie pamięci do odpowiednich slotów, wszystko napewno jest w instrukcji od mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Dzięki Pc juice! Przełożyłem pamięc w ten slot co napisałeś i wszystko działa. Komputer pisze podczas startu, że dual channel jest aktywny. Jeszcze raz dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...