kubek_t Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam! Wczoraj zakupiłem router by zrobić sieć w domu. Podlączyłem do niego neostrade (router ma wbudowany modem ADSL), a potem mój pierwszy komputer. Drugi to laptop. Mam pytanie, czy można go połączyć bezprzewodowo z routerem? Może są jakieś nadajniki podpinane do routera i karty sieciowej które prześlą sygnał? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 mogłes od razu kupić routerek z modemem ADSL i Wi-Fi (np taki: http://www.balta.pl/opis.php3?ID=13474). Teraz musisz kupić sobie jakiegoś Access Pointa i podpiąć go do swojeko routerka. W laptopie oczywiście masz karte Wi-Fi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek_t Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie mam pojęcia, ale chyba można dokupić i dopiąć bo kartę sieciową mam w takim slocie. Ile takie sprzęty kosztują? Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez kubek_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Różnie kosztują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...