daro5 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 sciagnalem sobie tweaker Windows XP PLD 2.1 pozaznaczalem pare funkcji np szybszy restart kompa, szybsze wyłączanie itp. i teraz po kazdym restarcie wyskakuje mi na pulpicie male okienko z systemem ochrony plików i chce płyte z windowsem xp w celu sprawdzenia czy są podmienione pliki ogryginalne. no i wkladam plyte sprawdza do konca restartuje i znow to jest juz mnie to wkurza to przez ten program sie tak zrobilo. czy wie ktos jak to usunąć bo ja juz nie wiem co z tym zrobic wywalilem tamten program i nic nie pomoglo chyba juz sie cos w rejestrze pozmienialo na dobre. za pomoc z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 MI tez takei cos wyskakuje !! :( 1.uruchamialem gpedit.msc >konfguracja>szablony>ochrona plikow systemowych i wszystko ustawilem jako wyłączone i nic nie dalo 2. wpisalem sfc /revert w uruchom i tez nie przynislo efektu 3. Mam ten sam tweak co kolega daro PROSZE POMOZCIE MOZE KTOS ZNA DOBRY SPOSOB !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 poprostu sie nie uzywa takich programow.... sprubuj w tym programie opcje przywracania starych ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Neo wielkie dzieki ... stary co ja bym bez ciebie zrobil :/ szkoda ze podales mi takiej rady jak : format :| bo to poskutkuje PS. dlaczego wyskakuje te okienko ?? gdzie je wyłączyc ?? z czym to ejst związane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dobrego twekera do xp ma sgj na swojej stronie napewno jest ok a ty używasz jakiegoś szajsu wywal to badziewie i masz normalny program http://www.sgjs.prv.pl/ napewno dobry :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 heheeh mi juz nie wyskakuje a wiecie co zrobilem ?? :P mam ten tweaker co pisalem wczesniej i SpeedXP powłączalem wszystko w obydwóch bo sie wkur*** i odziwo uruchamiam kompa a okienko zniklo i sie nei pokazuje :P jedne wielkie duze -lOol- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro5 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 tez odznaczylem wszystko ale nadal dziadostwo wyskakuje heh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro5 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 heeh wkurzylem sie !! zrobilem nowe konto uzytkownika a tamto wywalilem... i juz nie wyskakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...