mb_asasello Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam pytanie do forumowiczów, mianowicie: który wymiar króćców jest tym, którym należy się sugerować przy wyborze węża? Mam Atmana 306@niezatapialny, i tam mam króciec, który ma takie wymiary: - średnica wewnętrzna: 11,5 mm - choinka (z zewnątrz, najgrubsze miejsce): 14,5 mm - choinka (z zewnątrz, najwęższe miejsce): 13,5 mm i drugi, o wymiarach (kolejność j.w.): - 9,5 mm - 12 mm - 14 mm Byłbym bardzo wdzięczny za rady, jakie do tego wybrać węże i czym ogólnie się kierować przy wyborze węży. Dzięki i pozdrawiam forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie wiem w czym problem jesli masz krociec zew12 to kup waz wew10 tak zeby waz wchodzil na wcisk pozniej opaski plastikowe (dla pewnosci) i voila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jak kupujesz weze to kieruj sie tym zeby sie podczas zagiania nie zminiejszał przepływ - nie ałmały sie. Muszą byc troche mnijsze niz srednica najwieksza zewnaetrzna choinki... tyle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...