Pride Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam. Mam do was pytanko. Za ile mógłbym sprzeda komputerek: Athlon XP 1700+ soc. A + Radiato/Wentylkator Płytak ULTRA/866AS 128MB + 256MB RAM Samsung 40GB - Uszkodzony -> Bed Sektory CD LG - Uszkodzony -> Czasami nie czyta płyt. Grafika GF3 64MB/32bit - Uszkodzona -> Nie pozwala odpali kompa (wiesza, resetuje) ale po ok 10 restartach zadziała ale na LOW. Stacja dyskietek :P Obudowa 300W GRATIS Monitor 14' - Uszkodzony -> Robi się różowy ale to jest raczej do naprawienia ;) Sterowniki + książka do płyty Ja to tak wyceniłem na ok 400zł a ile wy byśce dali? //Bez głupich komentów proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 mi by sie przydal procek +plyta+ram :P ale chwilowo nie mam kasy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Lepiej opyl na częci bo ilość uszkodzonych częci zniechęci kazdego kupca... w tym kompie niewiele działa za mbob proca i ram przy dobrych wiatrach wyciągnesz 300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Uszkodzony sprzęt ciężko sprzedać, nie masz zadnej gwarancji że da się go jakoś tanio (w stosunku do ceny zakupu) naprawić, więc mało osób się na takie coś decyduje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Sprzedwaj tylko na czesci, albo dajzestaw płyta + proc za 1 zł licytacja na allegro, gratis MONITOR to duzo osob wejdzie imoze cos dostaniesz konkretnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...