IamWeasel Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mały oftopik, nie mam w okolicy porządnego marketu budowlanego więc chciałem was spytać. Ile ok. kosztował by prostokąt z pleksy o wymiarach 180x105cm o grubości 3cm? Jest wogule taka pleksa w sprzedazy? Chodzi mi o to że potrzebuję zrobić tablicę do kosza, nie drewnianą, a w sklepach kosztują one ponad 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 u mnie plexa 10mm 1m2 kosztuje 250zł więc licząc troche niemiarodajnie a orientacyjnie taki kawał plexy kosztowałby Cie duuuuuzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie lepiej/taniej zamowic docieta na wymiar deske 180/105cm i pomalowac ja na bialo + czerwony kwadrat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Sęk w tym że kosze drewniane nie zdają egzaminu bo rozwalają się od deszczy etc. więc zastanawiałem się ile by kosztował taki z pleksy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie daleko mnie sa metalowe :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Sęk w tym że kosze drewniane nie zdają egzaminu bo rozwalają się od deszczy etc. więc zastanawiałem się ile by kosztował taki z pleksy. 1593530[/snapback] Dobra by była tablica z 10mm plexi u mnie koszt ok 600zł za 1m2 jak dobrze spojzałem ta plexi co ja kupuje to jest ta plexi lepszej jakosci THX NAZIR Własnie doczytałem ze tam jest 3cm a nie 3mm Jesli tak to koszt takiej plexi to pow, 2000zł Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Czyli tyle co gotowy kosz :) Co ich powaliło, z czego jest ten pleksiglas robiony, ze srebra z dodatkiem diamentów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 z wegla z dodadkiem wodoru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Czyli tyle co gotowy kosz :) Co ich powaliło, z czego jest ten pleksiglas robiony, ze srebra z dodatkiem diamentów??? 1593541[/snapback] takiej grubosci plexa kosztuje ogromne pieniadze a w takich wymiarach to robi sie kosmiczna suma a do tego co chcsz uzywac starczy 10-15mm ze spokojem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 a spasila by taka z przystankow autobusowych, ma jakies 5-6 mm, dajesz takie 3 = jeden ful przystanek i pogrywasz . hmm tylko mnie te wymiary zastanawiaja czy kosz ma faq 1.8 m kurde jeszcze takich duzych chbya nie widzialem , no chyba ze jestem slepy i kazdy tyle ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Doczytałem teraz że co lepsze kosze są robione z pleksi 15mm, więc Misio masz rację, mówisz że kupujesz lepszą pleksę, a nie wiesz ile kosztuje 15mm najgorszej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Doczytałem teraz że co lepsze kosze są robione z pleksi 15mm, więc Misio masz rację, mówisz że kupujesz lepszą pleksę, a nie wiesz ile kosztuje 15mm najgorszej? :) 1593720[/snapback] No niestety nie wiem pewnie z 2 razy taniej ale nie spodkałem sie z plexi extrudowana(jakos tak) grubosci 15mm Ta lepsza plexi to plexi wylewana posiada bardza mała ilosc naprezen w stosunku do tej 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...