trzepek1987 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam problem z Czestotliwoscią odswiezania monitora gdy wlączam niektóre gry monitor przechodzi mi w stan uspienia mialem ten problem np z empire earth ale kiedys ktos na czacie powiedzialm mi jak to mam ustawic w odswiezaniu i teraz ta gra dziala mi normaLnie ale w paru innych grach nadal mam ten sam problem i zaczelo mi sie to od tej pory gdy nowy monitor sepsul mi sie i teraz mam zastepczy ( starszy) bardzo bym prosil o pomoc jezeli nie na forum to podam swoje gg 8534822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 to moze i ja sie podlacze bo mam problem ktory mozna nazwac tak samo otoz monitor pracuje normalnie w kazdym trybie oprocz 1024x768@85. Wtedy to na ekranie mozna zauwazyc 2 szerokie pasy na obszarze ktorych obraz jest nieostry. W pozostalych miejscach jest bez problemu. Tak samo w innych trybach. Co jest nie tak? Pada cewka wkupiajaca czy moze elektronika. A moze cos innego? I czy jest sens to naprawiac? NEC V520 15'' o wartosci ok 200pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Co jest nie tak? Pada cewka wkupiajaca czy moze elektronika. A moze cos innego? I czy jest sens to naprawiac? NEC V520 15'' o wartosci ok 200pln 1596201[/snapback] No dobra, nie musisz pisać że sie na tym nie znasz :lol: Uszkodzony zasilacz, albo jakiś kondensator w układzie zasilania kineskopu. Naprawić się da, czemu nie ... tylko nie wiem czy znajdziesz warsztat (kolegę?) który zrobi to za ~50zł ... bo chyba więcej nie warto inwestować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) cewka skupiajaca.... mozna bylo sie domyslec, poza tym jestem elektronikiem wiec mam o tym pojecie, no ale nie technikiem wiec nie naprawie, no chyba ze sam dojrze a qmpla to mam technika, robocizna gratis Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...