gitkrzych Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam problem z kartą graficzną radeon 9200 firmy his od pewnego czasu karta strasznie się grzeje i czasami resetuje mi kompa. Oddalem ja do serwisu i gostekowi zdążyło się to samo ale zmienił stery na producenta (zacofane) i problem zniknął. Wydaje mi się ze od tego czasu karta zaczyna świrować znaczy punktów w 3dmarku jest tyle samo ale w niektórych grach zle nakłada tekstury. I chciałbym ja spalić (ona ma chłodzenie pasywne) najłatwiej jest ja spalić podkręcając ale czy ten zabieg nies powoduje utraty gwarancji? moj komp to amd xp 2400+ abit nf7-s 512 ddr 333 radeon 9200 his excalibur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 jezeli chcesz robic nieautoryzowane akcje to uzyj mozgu, nikt ci tu oficjalnie nic nie doradzi. Z drugiej strony trzeba czasami poskromic krabrnych super sprzedawcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...