astray Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam, do tej pory flashowalem biosik od plyty kilkakrotnie korzystajac z winflash dolaczonego do liveupdate i nie bylo zadnych problemow, az do wczoraj. znalazlem w necie bios 1.8 sfleszowalem i wszystko wygladalo ok, bios sie zapisal nastepnie reboot i po tym komp juz nie wstal ;/ probowalem reset cmos - nic, wyjac baterie - nic przeprowadzic odzyskiwanie biosu podane na www msi - dalej nic ale problem w tym ze komp wogole nie czyta dyskietki, do tej pory mialem wylaczony fdd w biosie moze to tego wina ;/ help plis, na forum msi znalazlem ze nieraz bios resetuje sie do default po ok 50 resetach ale u mnie to nic nie daje, macie jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papux Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Pozostanie ci wizyta w serwisie. Poprostu padł ci bios czego to wina nie wiem ale za ok 50zł w serwisie powinni ci to wgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Po co mi serwis jak mam gwarancje ? :) plytka swiezo kupiona z tym ze nie chce mi sie znow czekac z miesiac czasu nim wroci z serwisu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...