r0bu$ Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 i nastąpiło jego zamkniecie :( no wlasnie dlaczego takie cos mi wyskakuje nie moge tego pojąć?? mam juz komputer 6 lat i gdy takie cos mi wyskakiwalo zawsze zbieralo sie i robilem format !! ale dlaczego na swiezym systemie takie cos nie wystepuje ?? na XP juz tak nie jest bardzo zadko a na 98 wlasnie wyskakuje mi takie cos :( czy jest jakis program ktory usuwa te błędy ?? czym to jest spowodowane czy musze formatowac kompa ?? błędy pokazują mi sie min w bearshare i kazie nie zawsze ale od czsu do zcasu wyskoczy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To są błedy programów - przyzwyczajaj się raczej do tego. Rzadko też bywają to objawy działań wirusów. Ale taki komunikat od czasu do czasu to normalka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ale czemu tak jest w 98 a nei w XP ?? :| czym moge to usunąć PS. po instalacji swiezo sysetmu takie cos wyskakuje bardzo zadko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ale czemu tak jest w 98 a nei w XP ?? :| czym moge to usunąć PS. po instalacji swiezo sysetmu takie cos wyskakuje bardzo zadko 1596264[/snapback] w XP tez tak jest. Tylko sa opcje wyslij informacje do Microsoftu i Nie wysylaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...