SETHH1 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam przed zainstalowaniem plocka A64 Venice 3000+ nie spisałem z niego żadnych danych :mur: ; Jest już na nim pasta i cooler, więc wolę nie ściągać tego niepotrzebnie :? Numer jaki widnieje na gwarancji to *Z701646E52644* Czy można z tego numeru odczytać tydzień i serię tego plocka?? Jak to wszystko zinterpretować pod np względem O/C?? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź :lol: pozdro Ps. Używałem szukajki ale nie dotarłem do interesujących mnie informacji :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) 1.Jeżeli procek zainstalowany mozesz odczytac czy to Venice np z programu CPU-Z. 2.Kazdy procek kreci się różnie ,więc musisz to sprawdzić sam. 3.Oznaczenia na procku składają się z 4 wierszy. W trzecim wierszu od góry możesz sprawdzić jaki to tydzień i seria np LBBLE 0517 EPAW tzn jest to tydzień 17 z 2005 r seria EPAW(tutaj musisz mieć dostęp bezpośrednio do procka) Nr który podałeś to indywidualny nr twojego egzemplarza znajduje się w 4 wierszu na procku i na gwarancji (z niego bezpośredno nie wyciągniesz interesujacych Cie danych). Pozdro :) Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...