THORGAL Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja sobie bym wrzucil tam wszystko co mialem i bede mial i jeszcze by mi zostalo dla nastepnego pokolenia a jak w jakis niewiadomy mi sposob pomiescilbym wszystko na 1 plytce to kupilbym sobie druga ;) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,3770 ...dla mnie to sa normalnie jakies jaja 8O 8O 8O 665 600 GB !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 no to streamery moowia papa :PPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 WoW :D panowie mamy nową rewolucję :D. A już myślałem,że dzieki niebieskiemu laserowi i płytkach o pojemności chyba ponad 20 GB Polacy będą w końcu coś znaczyć ;/ a tu nastepni wymyślili lepsze ;p. Jak to dobrze,że ja nawet DVD nie kupowałem bo za chwile to nawet to bedzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wogóle to qrde kiedy mam qpować kompa? Bo tu znowu to wylazłe..... a jak sie to stanie standardem,to wypadało by to qpić...ale na razie bedzie za drogie jak wyjdize ;/.W marcu mają taniec proce...wiec w kwietniu?Ale potem mogą rosnąć, bo komunie są ;/ kufa kiedy? ;) I tak chyba moożna w nieskończonośc nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 WOW :D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 myśle że takie płytki były by bardzo wrażliwe na zadrapania i rysy na początku będą one pewnie działały jak cos podobnego do HDD (Zamknięta obudowa i kilka takich płytek) tylko że ze wzglądu na długi czas zapisu bedą stosowane do archiwizacji danych i podobnych rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 eeeee tam tylko tyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Obstawiamy za ile lat to będzie w sprzedaży? 10? 20? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No fajnie ale.. Zanim to wejdzie na rynek to minie z 5 lat. Gabaryty takiego urządzenia raczej nie będą małe. Ciekawe jak z chłodzeniem tego. Tak z 5 lat temu (no może troche mniej) naukowcy opracowali nośnik polimerowy. Jedeny zonk polegał na tym że urządzenie zapisująco-oczytujące trzeba było chłodzić ciekłym azotem. Ale mam nadzieje że jednak wdrożą tą technologię. Wydaje mi sie że nośnik będzie miał barsdzo dużą awaryjność. Osobiście z nowinek czekam na polimerowe wyświetlacze. Zwiniesz taki w kieszeń i idziesz do domu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ten nośnik polmerowy miał wielkość karty kredytowej i pojemnoć 170Tera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 tia... czas wejscia. pierwsze 5 lat (jak dobrze pojdzie) to wojsko amerykanskie. pozniej wojska europejskie i myslimy o sklepach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Super by było gdzymy MS wypuścił Flight Simulatora na tej płytcae. Takiego ze wszystkimi miastami, dopracowanymi mapkami, lotniskami. Było by super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to czeka ich szkolenie na dalekim wschodzie.. nigdie indziej nie znajda tak taniej sily roboczej ktora to wklepie do kompa zeby oplacalo sie to sprzedawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to czeka ich szkolenie na dalekim wschodzie.. nigdie indziej nie znajda tak taniej sily roboczej ktora to wklepie do kompa zeby oplacalo sie to sprzedawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Hehehe :D. DObre.... ja, bym chciał miec taki dysk bez dna... przynajmniej by sie wszyskie filmy i MP3 mieściły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja wątpię czy to wejdzie do użytku wcześniej niż za 20 lat. Pomyślcie na co wam taka pojemność?! Ciekawe jak z korekcją błędów jak się płytka zadrapie :D Najwcześniej to zaczną używać największe światowe serwery - po jedenej płytce max każdy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Pomyslcie komu zalezaloby na takiej plytce ? Przeciez taki np : Verbatim wypuscilby 1 plytke gora z 10 dla jednego klienta i zwija tobolki :) To sie nie bedzie oplacac i dlatego nie wejdzie szybko... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...