Crevw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jakim progosem można spowrotem przekonwertować wma do mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jednego pojedynczego nie znam.... znow moja prywatna metoda katorznicza ;) 1. bierzesz w winampie ustawiasz output plug-in na diskwriter. (wylacz shuffle i repeat). 2. odpalasz dany .wma - zgrywa sie na dysk jako .wav 3. bierzesz jakikolwiek progs do robienia .mp3 i juz dalej to chyba sam wiesz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jednego pojedynczego nie znam.... znow moja prywatna metoda katorznicza ;) 1. bierzesz w winampie ustawiasz output plug-in na diskwriter. (wylacz shuffle i repeat). 2. odpalasz dany .wma - zgrywa sie na dysk jako .wav 3. bierzesz jakikolwiek progs do robienia .mp3 i juz dalej to chyba sam wiesz;) wlasnie zah ty nie jestes przypadkiem kumplem wojjtka i karolka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 easy cdda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 w windzie wiem ze jest problem bo sie pozabezpieczali, ale w linuxie robisz to tak: zmieniasz nazwe pliku z plik.wma na plik.mp3 i .... gotowe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 odpowiedź znalazłem przepis prosty: cool edit :mrgreen: mam takie pytanko; słyszalem że można w cool kawałki puszczać od tyłu, gdzie jest ta opcja wariantowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Akurat zrezygnowalem z CoolEdit'a na rzecz Sound Forge ale poszukaj opcji Reverse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...