Qlawy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Otóż problem pojawia sie gdy zaonstaluje neostrade tzn modem sagem fast800. Podczas włączania komputera, zaraz po zalogowaniu wyskakuje taki oto bład --> screen zgodznie ze wskazówkami wchodze do podgladu zdarzeń i zakładki system, moim oczom ukazują sie dwa błedy jeden bliżej nieokreślony (jak dla mnie) drugi powiadamia o żekomych problemach z usb coś tam (szczegóły na screenach) bliżej nie określony bład --> screen bład usb coś tam -- > screen Co ciekawe wszystko chodzi jaknalepiej tylko ten komunikat za każdym razem pojawiający sie jest już denerwujący. Miałem tak również po zainstalowaniu poprzednim razem 2k3 ale myślałem ze coś zkisiłem przy sterownikach, ale tym razem to samo. Próbowałem instalować (naj)nowsze stery do sagema działające niby pod 2k3 ale efekt był taki ze nie mogłem sie podłaczyć do internetu. Czy mają panowie/panie/? ( :wink: )jakiś pomysł jak pozbyć sie tego już wqrzającego komuniaktu? Mysle ze problem opisałem dość obrazowo Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez Qlawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 W menadżerze sprzętu widać go normalnie :>? Sagem instalowany bez bezdziewia od tpsa :>? Proc odkręcony :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 w meneżeże sprzetu widać go jak najpoprawniej, przecież pisałem ze same sterwoniki czyli bez tego shitu, proc było kdkręcany i dalej to samo na standardowych taktach to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 neostrada.info spróbuj na innych sterownikach a service pack zainstalowany do tego windowsa :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zainwestuj w router :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moze ten komunikat siedzi w MSCONFIGU albo w rejestrze pod ktoraqs z nazw? Wylacz wwszystko w MSCONFIG w zakladce Autostart oraz w rejestrze w kluczu HLKM>SOFTWARE>MICROSOFT>WINDOWS>CURRENT VERSION>RUN. To pewnie bedzie wina programu od sagema. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...