Skocz do zawartości
moadipek

Potrzebna Medium Tower...

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam zamiar zakupic sobie nowa obudowe do kompa najlapeiej medium tower z oknem...chodzi mi o to zeby miala wiecej niz 4 wejscia 5"25 najlepiej jakby miala 6...i zeby nie byla tak wielka jak bigtower i miala duzo miejsc na wentylatory...chyaba wszystko:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam.mam zamiar zakupic sobie nowa obudowe do kompa najlapeiej medium tower z oknem...chodzi mi o to zeby miala wiecej niz 4 wejscia 5"25 najlepiej jakby miala 6...i zeby nie byla tak wielka jak bigtower i miala duzo miejsc na wentylatory...chyaba wszystko:)

Centurion 5 wystepuje też w wersji z oknem:

Video Recenzja,

80mm przód, 120mm tył / okno / 480x 202x 435 / 5 x 5.25", 1 x 3.5"

Centurion 530:

Video Recenzja

świecący 120mm przód i miejsce na 120mm z tyłu / chyba nie ma wersji z oknem / 495 x 235 x 460 mm / 5 x 5.25", 1 x 3.5"

Thermaltake Soprano:

Video Recenzja

120mm przód, 120mm tył, 90 mm w oknie / okno / 495 x 210x 478 mm / 4 x 5.25", 2 x 3.5"

Soprano mogę polecić bo sam go mam, genialna wentylacja (HDD ma temp otoczenia - 25 stopni idle do 26 w stresie), jest dość wysoka ale nie za wysoka, ma wszystko (oprócz płyty głównej) montowane bezśrubowo i inne bajery które mają obudowy high-endowe. Wentyle puszczone na 12W są słyszalne ale jak się je ustawi na 7W to jest cichutko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi