math Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 czy HP-Copaq Pavilon dv1030ea z Celeronem M1,5 , 512 Ram 60Gb Hdd za 3800 pln to dobry zakup? BArdzo LAdnie sie prezentuje na zywo.- robi wzazenie w porownaniu do innyhc nowszych modeli HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moze inaczej.... Czy ktos mial doczynienia z HP PAVILION'ami? a zwlaszcza z seria DV1000? licze na opinie w sprawie tych notebookow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moze inaczej.... Czy ktos mial doczynienia z HP PAVILION'ami? a zwlaszcza z seria DV1000? licze na opinie w sprawie tych notebookow 1600083[/snapback] ja mam i jestem bardzo zadowolony :D bardzo dobrze wykonane -po pol roku intensywnego uzywania jeszcze nic nie znac (nawet po klawiaturze :) ) moze nieco touchpad "wyslizgany" ,ale nie to zeby byl niedoklady ,porysowany albo lakier sie wytarl...poprostu jest "wypolerowany a nie lekko chropowaty jak w nowym.Takie "usterki" to zanotowalem po 6 miesiacach uzytkowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a Gdzie kupowales tego Paviliona? Dzwonilem dzis do servisu HP i okazalo sie ze nie serwisuja w Polsce PAwilionow i nie robia napraw pogwarancyjnych w przypadku wszystkich modeli ktore nie sa w ofercie HP w Polsce. Z tego co sie zorietowalem Pawiliony nie maja supporu - wszystkie. troche mnie to zmartwilo bo dv1000 jest slicznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) :rolleyes: a Gdzie kupowales tego Paviliona? Dzwonilem dzis do servisu HP i okazalo sie ze nie serwisuja w Polsce PAwilionow i nie robia napraw pogwarancyjnych w przypadku wszystkich modeli ktore nie sa w ofercie HP w Polsce. Z tego co sie zorietowalem Pawiliony nie maja supporu - wszystkie. troche mnie to zmartwilo bo dv1000 jest slicznosci 1603243[/snapback] Z USA. Tak nie ma serwisy w polsce bo te badziewiaki nie sprowadzaja do nas tego sprzetu -czemu nie wiem?????? :mur: :mur: :angry: .W reszcie europy(tej prawdziwej"niemcy szwecja francja itd jest dostepny ) ale sprzet jest bajka ,wiem bo widzialem ten model -pieknie wykonany i w dobrej cenie Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez mikolaj2277 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 :rolleyes: Z USA. Tak nie ma serwisy w polsce bo te badziewiaki nie sprowadzaja do nas tego sprzetu -czemu nie wiem?????? :mur: :mur: :angry: .W reszcie europy(tej prawdziwej"niemcy szwecja francja itd jest dostepny ) ale sprzet jest bajka ,wiem bo widzialem ten model -pieknie wykonany i w dobrej cenie 1604261[/snapback] no szkoda bo sprzecik jest extra. Ale serwis jest wazny. Mam na oku jeszcze ASUSA z serii M2N...ale tego nie widzialem na zywo, a tez wyglada na takiego malego spryciaza....tyle ze o ile sie nie myle to ta seria ma juz grubo ponad rok. Ale ma Pentiumke 735 1,7 Ghz, 512 RAmy /ale nie wiem czy 333 czy 266 MHz/ i dysk 80 GB + pelno wyposazenia ...ale nie wiem czy warto sie w to pchac....lapcior tez robi wrazenie...maly, podreczny i w cenie do 4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zgadza sie z tym serwisem -poszukaj czegos innego(ten asusik bardzo fajny),ja nie mam tego problemu(z serwisem) bo obecnie mieszkam w kraju w ktorym obejmuje mnie gwarancja miedzynarodowa :D .proponuje tez porozgladac sie za toszibkami i fujitsu siemensami . :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...