Skocz do zawartości
math

Hp-compaq Dv1030ea

Rekomendowane odpowiedzi

Moze inaczej....

Czy ktos mial doczynienia z HP PAVILION'ami? a zwlaszcza z seria DV1000?

licze na opinie w sprawie tych notebookow

1600083[/snapback]

ja mam i jestem bardzo zadowolony :D bardzo dobrze wykonane -po pol roku intensywnego uzywania jeszcze nic nie znac (nawet po klawiaturze :) ) moze nieco touchpad "wyslizgany" ,ale nie to zeby byl niedoklady ,porysowany albo lakier sie wytarl...poprostu jest "wypolerowany a nie lekko chropowaty jak w nowym.Takie "usterki" to zanotowalem po 6 miesiacach uzytkowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Gdzie kupowales tego Paviliona?

Dzwonilem dzis do servisu HP i okazalo sie ze nie serwisuja w Polsce PAwilionow i nie robia napraw pogwarancyjnych w przypadku wszystkich modeli ktore nie sa w ofercie HP w Polsce. Z tego co sie zorietowalem Pawiliony nie maja supporu - wszystkie.

troche mnie to zmartwilo bo dv1000 jest slicznosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes:

a Gdzie kupowales tego Paviliona?

Dzwonilem dzis do servisu HP i okazalo sie ze nie serwisuja w Polsce PAwilionow i nie robia napraw pogwarancyjnych w przypadku wszystkich modeli ktore nie sa w ofercie HP w Polsce. Z tego co sie zorietowalem Pawiliony nie maja supporu - wszystkie.

troche mnie to zmartwilo bo dv1000 jest slicznosci

1603243[/snapback]

Z USA. Tak nie ma serwisy w polsce bo te badziewiaki nie sprowadzaja do nas tego sprzetu -czemu nie wiem?????? :mur: :mur: :angry: .W reszcie europy(tej prawdziwej"niemcy szwecja francja itd jest dostepny )

ale sprzet jest bajka ,wiem bo widzialem ten model -pieknie wykonany i w dobrej cenie

Edytowane przez mikolaj2277

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes:

Z USA. Tak nie ma serwisy w polsce bo te badziewiaki nie sprowadzaja do nas tego sprzetu -czemu nie wiem?????? :mur:  :mur:  :angry: .W reszcie europy(tej prawdziwej"niemcy szwecja francja itd jest dostepny )

ale sprzet jest bajka ,wiem bo widzialem ten model -pieknie wykonany i w dobrej cenie

1604261[/snapback]

no szkoda bo sprzecik jest extra. Ale serwis jest wazny.

Mam na oku jeszcze ASUSA z serii M2N...ale tego nie widzialem na zywo, a tez wyglada na takiego malego spryciaza....tyle ze o ile sie nie myle to ta seria ma juz grubo ponad rok. Ale ma Pentiumke 735 1,7 Ghz, 512 RAmy /ale nie wiem czy 333 czy 266 MHz/ i dysk 80 GB + pelno wyposazenia ...ale nie wiem czy warto sie w to pchac....lapcior tez robi wrazenie...maly, podreczny i w cenie do 4000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza sie z tym serwisem -poszukaj czegos innego(ten asusik bardzo fajny),ja nie mam tego problemu(z serwisem) bo obecnie mieszkam w kraju w ktorym obejmuje mnie gwarancja miedzynarodowa :D .proponuje tez porozgladac sie za toszibkami i fujitsu siemensami . :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi