g0rgiasz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam... Hmm bawiłem się bibliotekami dll, a mianowicie zainstalowalem wtyczke niewidoczni do tlena i ona wymagala jednej biblioteki wiec ja dalem.. pozniej zaopatrxzylem sie w jakis program co pokazuje jakich bibliotek brakuje danemu progrmowi i tak uzupelniałem: sciagnalem ntdll i kernel32 i pozniej nadpisalem.. restartuje kompa ładnie idzie, a tam gdzie ma przechodzić już do trybu graficznego tak to nazwe pojaiwa się Blue Screen of Deat! i u goru napis PROCESS1_INITIALIZED_FAILED a na dole standardowo co zawsze... wywalilem ta biblioteke z tego programu i dalej to samo.. wiec mysle ze to ten kernel etc. wywalilem te 2 ale blad dalej ten sam ;/ nie mam pojecia co moze byc przyczyną. prosze o wyrozmiałość (polskie znaki, przecinki, bledu) ale siedzie na linuxie i mala czcionka tam jest ;) Bardzo chcialbym aby obeszlo sie bez reinstalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Konosloa naprawy systemu :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No jakżeś kernela nadpisał .... Gratulacje :D .... Tak jak kolega radzi - konsola .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Konosloa naprawy systemu :>?Niestety nic nie dała ;) No jakżeś kernela nadpisał .... Gratulacje ....No nie wiem co mi odbiło :D Zrobiłem to tak: Zainstalowałem 2000 na osobnej partycji, wszystkie biblioteki wrzuciłem z nowego do starego i jakimś cudem działa :D Bo qrde Dependency Walker pokazywał mi coś, że z kernelem nie tak... Więc przystąpiłem do działania :P Ale uff już po wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...