Skocz do zawartości
g0rgiasz

Process1_initialized_failed - Bsod

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... Hmm bawiłem się bibliotekami dll, a mianowicie zainstalowalem wtyczke niewidoczni do tlena i ona wymagala jednej biblioteki wiec ja dalem.. pozniej zaopatrxzylem sie w jakis program co pokazuje jakich bibliotek brakuje danemu progrmowi i tak uzupelniałem: sciagnalem ntdll i kernel32 i pozniej nadpisalem.. restartuje kompa ładnie idzie, a tam gdzie ma przechodzić już do trybu graficznego tak to nazwe pojaiwa się Blue Screen of Deat! i u goru napis PROCESS1_INITIALIZED_FAILED a na dole standardowo co zawsze... wywalilem ta biblioteke z tego programu i dalej to samo.. wiec mysle ze to ten kernel etc. wywalilem te 2 ale blad dalej ten sam ;/ nie mam pojecia co moze byc przyczyną. prosze o wyrozmiałość (polskie znaki, przecinki, bledu) ale siedzie na linuxie i mala czcionka tam jest ;)

Bardzo chcialbym aby obeszlo sie bez reinstalacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konosloa naprawy systemu :>?

Niestety nic nie dała ;)

No jakżeś kernela nadpisał .... Gratulacje  ....

No nie wiem co mi odbiło :D Zrobiłem to tak: Zainstalowałem 2000 na osobnej partycji, wszystkie biblioteki wrzuciłem z nowego do starego i jakimś cudem działa :D Bo qrde Dependency Walker pokazywał mi coś, że z kernelem nie tak... Więc przystąpiłem do działania :P Ale uff już po wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi