mlun Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Słuchajcie chciałbym się was poradzic co do adaptera bluetooth.Czy sa jakieś firmy lepsze i gorsze tych urządzen,czy to nie ma większego znaczenia i wystarczy spojrzec na allegro na parametry,wyposarzenie i tyle??Aha i czy kazdy taki adapter bedzie współgrac z SE t610 czy to tez musi byc jakis specjalny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 firma nie ma znaczenia; tak samo jest z irda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jest znaczenie, dolaczone oprogramowanie, polecam widcomma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Własnie widziałem ze niektórzy daja kable(jakie tam kable:))chodzi mi o płyty z oprogramowaniem a inni nie. Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 tak jak pisze kosmo, tylko BT z softem widcomm'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Dzięki za rady.Mam jeszcze takie pytanie czy taki soft można by skądś zassać wrazie czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...