PelzaK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) A pochwale się moją lekko ubogą stronką, aczkolwiek często odwiedzaną przez stałych bywalców, którym dziekuje z tego miejsca :) Można tam znaleźć wytwory mojej "chorej" wyobraźni :) obijające się o elektronikę, komputery, moding, makgajwerstwo :P z resztę zapraszam do przejrzenia i do ewentualnych uwag co do funkcjonalności... mam nadzieję, że przybędzie paru stałych bywalców.. co z pewnością będzie dla mnie dodatkowym motorem napędowym... :) www.onixarts.prv.pl Edytowane 15 Października 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Pelzak, wariacie :D Kierownica z paru potencjometrów... mac Gyver przy tobie wymięka :D Strona fajnie zrobiona, bez świecidełek, ale coś ci się rozjeżdża w okolicach pływającej ramki (w operze- w innych przeglądarkach nie sprawdzałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zastanawiałm się czy ma ktoś ochotę wymienić się banerami do stron, coby bardziej rozreklamować... :) jeśli już, to nie oznacza bynajmniej, że dałbym baner każdej stronki każdego autora jaki się ewentualnie zgłosi.. no bo wiadomo.. są stronki i STRONKI :). Jesli ktoś ma ochotę to zapraszam. W ogóle czy to dobry pomysł? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...