DziubekR1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Siema! Nawet nie wiem czy dobry dzial wybralem i czy takie odcinki na kompie sa legalne, ale zaryzykuje :wink: Bardzo szukam odcinku z TSA i Chylinska oraz odcinku z Bracmi Cugowskimi i Stanem Borysem. Bylbym bardzo wdzieczny, bo raz je tylko widzialem, a naprawde byly to moim zdaniem rewelacyjne programy. Szukam albo nagranej wersji z obrazem, albo chociaz samej muzy, bo naprawde nigdzie tego nie mozna dostac :cry: pozdro ! Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ten program wg mnie to pomylka. Szczegolnie ci prowadzacy. Jeden to anemik drugi jakis pseudohiphopowoniewiadomoco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Legalną drogą raczej tego nie zdobędziesz... jeśli to w czymś pomoże: http://tvp.pl/View?Cat=1890&id=179097 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Ten program wg mnie to pomylka. Szczegolnie ci prowadzacy. Jeden to anemik drugi jakis pseudohiphopowoniewiadomoco. 1600957[/snapback] Nie powiem, zeby wszystkie odcinki byly dobre, ale te dwa co wymienilem to moim zdaniem majstersztyk :) A poza tym nie prosilem tutaj o wypowiadanie sie na temat tego programu. >>>>> SilentMan Jesli to bedzie poprostu odcinek z lista przebojow to lipa, bo oni tylko po kilka sekund tych piosenek puszczaja,a pozniej napier... o jakichs glupotach :sad: Ale dzieki za namiar :) Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...