Gość Ramzes The Great Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, Kupiłem dzis taki cooler jak w temacie, ale pojawil sie poważny problem...otóż nie mieści mi się w obudowie, zawadza o zasilacz, i nie wiem co zrobic, czy oddac go, czy brac cos innego ?? a jak cos innego to co ?? bo sam nie znam sie na tym zbyt dobrze, thx za odpowiedz Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez Ramzes The Great Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam, Kupiłem dzis taki cooler jak w temacie, ale pojawil sie poważny problem...otóż nie mieści mi się w obudowie, zawadza o zasilacz, i nie wiem co zrobic, czy oddac go, czy brac cos innego ?? a jak cos innego to co ?? bo sam nie znam sie na tym zbyt dobrze, thx za odpowiedz 1600977[/snapback] wywal zasilacz za obudowe i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Takie rozwiązanie całkowicie odpada :) ze wzgledów estetycznych :) no nic oddam go do sklepu moze wybiore cos innego zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...