krogoth111 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Aktualnie mam IC7-G Jednak chciałbym coś co pozwoli mi na więkrze o/c Zastanawiam się nad: DFI LanParty Pro875B Prosze o opinie. Zmieniać? Nie zmieniać? Spać nie mogę przez to ostatnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 pod socket 478 nie ma lepszej plyty niz abic IC7 nie zmieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja też bym nie zmieniał :P jakie obecnie masz temperatury że chciałbyć "większe OC"?? może poprostu zmień chłodzenie bo przecież Twoja mobo powinna mieć jeszcze zapas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Z DFI były coś problemy, a zamian z IC-7 na DFI jest kompletnie bez sensu, lepiej zostań przy abicie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ok. Dzieki nie zmieniam. Możecie powiedzieć czym się różni seria Abita IC7-G rev1.0 od rev1.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...